Vanuit de Corona-werkgroep

dinsdag 28 juli 2020 Algemeen

Vanaf maandag 27 juli liggen in Eben-Haëzer kaartjes klaar voor de volgende secties.
Ochtenddienst: secties van broeders Liefting en Lekkerkerker
Avonddienst: secties van broeders Van Kruistum en Morren
Vanaf maandag 3 augustus liggen in Eben-Haëzer kaartjes klaar voor de volgende secties.
Ochtenddienst: secties van broeders Elbertsen en Amsing
Avonddienst: secties van broeders Van Hunen en Davelaar
Om alles gestructureerd en verantwoord te laten verlopen is belangrijk dat u de aanwijzingen van de koster op volgt. Bij binnenkomst wordt u door de koster een plaats gewezen. Zelf een plaats kiezen is niet mogelijk.
Zoals de situatie nu is kan het verenigingswerk na de vakantie van start. Kinderen en tieners tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden ten opzichte van elkaar. Leidinggevenden en volwassenen dienen wel 1,5 meter afstand te houden ten opzichte van elkaar en de kinderen/ tieners. Op de deuren in Eben-Haëzer is te lezen hoeveel personen er maximaal tegelijk in een ruimte mogen zijn.
Voor bovenstaande geldt zoals al genoemd: zoals de situatie nu is. Mochten de omstandigheden of richtlijnen wijzigen dan laten wij weer van ons horen.
Zijn er vragen of opmerkingen dan zijn deze welkom via werkgroep@hervormdkootwijkerbroek.nl.