Vanuit de corona werkgroep

dinsdag 12 oktober 2021 Algemeen

De komende weken willen we het stapsgewijs opschalen van de ochtenddiensten voortzetten. De middag- en avonddiensten zijn nu al vrij toegankelijk. We merken dat velen nog wat moeten wennen om weer dicht bij elkaar te zitten, daarom willen we geleidelijk meer personen uitnodigen. In Kootwijkerbroek willen we voor de ochtenddienst van 17 oktober 300 personen uitnodigen, voor 24 oktober 400 personen en voor 31 oktober 500 personen. Daarna hopen we het kerkbezoek vrij te kunnen geven. Er zijn, achter in de kerk, plaatsen gereserveerd voor hen die nog graag gepaste afstand willen houden. Geeft u dit even aan bij de koster?
Voor de ochtenddiensten in Stroe nodigen we 90 personen uit. De kerkrentmeesters zijn bezig om een betere ventilatie te realiseren in de kerk in Kootwijk. We hopen dat het gaat lukken, zodat we begin november weer gewoon naar de kerk in Kootwijk kunnen gaan.