Uitnodiging kledingcommissie

dinsdag 26 april 2022 Algemeen

D.V. maandag 2 mei houden we de laatste open middag van dit seizoen. Jullie zijn dan weer van harte welkom in de kelder van Eben-Haëzer, van 13.00 uur tot 15.00 uur. Kom lekker snuffelen tussen de volle kledingrekken en in de dozen vol schoenen en laarzen! Er zit vast wel iets voor je bij. Ook geven we alvast door dat er woensdag 8 juni een grote kledingverkoping zal zijn, in de grote zaal van Eben-Haëzer. Wij zoeken nog mensen die ons dinsdag 7 juni willen helpen om alle kleding e.d. naar boven te brengen. Graag opgeven bij Elly Verhoef: 06-46468037. Bij voorbaat hartelijk dank! Intussen kunnen jullie gewoon doorgaan met het inleveren van bruikbare kleding, schoenen, sjaals, sierraden, enz. ( Eben-Haëzer of bij Christiana van den Top, Laageinderweg 18).