Uitnodiging KAMPIE

dinsdag 14 september 2021 Algemeen

Beste vrijdagavondclubtieners, ook dit jaar gaan we weer met z'n allen op kampie. Er zijn allerlei leuke en fanatieke spellen bedacht, er is een mooi kamphuis geregeld en ook aan lekker eten zal het niet ontbreken. De volgende spullen moet je zelf meenemen: hoeslaken, sloop, slaapzak / dekbed, luchtbed, zwemspullen, geld voor in de stad en je ID kaart.
Met elkaar willen we nadenken over het HGJB thema: 'Geloven is doen!'
Het belooft een super gezellig kampie te worden, dus wees erbij op 8 en 9 oktober! Op vrijdagavond word je om 18.30 bij het EH verwacht en op zaterdagmiddag ben je rond 16.30 uur weer terug.
Je kunt je opgeven tot en met 6 oktober door een mail te sturen naar:vrijdagavondclub@hervormdkootwijkerbroek.nl of geef je op bij Timon Kroon: 06-11477024. Wil je hierbij je naam en je 06 nummer doorgeven. We hopen op vele aanmeldingen, neem gerust je vriend / vriendin ook mee!