dinsdag 19 april 2022 Algemeen

Hoi allemaal, op vrijdag 8 april hadden we met een grote groep gezellige tieners de laatste clubavond van dit seizoen. De medewerkers van Know Limits waren aanwezig om met elkaar in gesprek te gaan over weerbaarheid op gebied van alcohol, drugs en seks. Via veel kanalen komt er van alles op de tieners af, hoe ga je daarmee om, hoe ben je weerbaar en wie neem je in vertrouwen als je ergens mee zit. Dat leverde veel open en mooie gesprekken op.
Na afloop zijn de meiden met maskertjes en make-up aan de slag gegaan en de jongens hebben zich helemaal uitgeleefd op een militair parcours in het pastoriebos.
Leuke lieve tieners, super dat jullie er met zoveel waren! We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten in het nieuwe seizoen bij Kampie op 7 & 8 oktober!
Beste ouders, leiding, andere belangstellenden, op maandag 9 mei is er voor jullie een informatieavond over dezelfde onderwerpen. De focus ligt dan op de rol die je kunt hebben in het leven van een tiener. De inloop is vanaf 19.30, we starten om 20.00 in Eben-Haëzer en verwachten rond 22.00 af te ronden. We hopen op net zoveel animo als bij de tieners.