Tekeningen voor Norschoten

dinsdag 21 april 2020 Algemeen

Vorige week stond er al iets in de kerkbode maar we komen er tóch nog even op terug. Wat hebben jullie jongens en meiden geweldig je best gedaan. We kregen 60 tekeningen binnen voor de mensen in Norschoten en wat vinden zij dat fijn. Even wat afleiding nu er geen mensen op bezoek mogen komen en dan zoveel reacties van jullie. De bewoners van Norschoten werden er blij van maar ook wij! We danken iedereen die hierbij heeft geholpen en gezorgd heeft voor een volle doos in Eben-Haëzer. Misschien heb je zelf ook wel een idee om mensen, die nu erg eenzaam zijn, op te vrolijken. Praat er maar eens over met papa/mama. Er zijn jongeren en ouderen die bijvoorbeeld met hun muziekinstrument liederen gaan spelen. Misschien wel even Face Timen met iemand die nu extra eenzaam is. Volgens mij hebben jullie vast wel leuke ideetjes, want als we die mooie tekeningen zagen dan zijn jullie creatief genoeg. We horen graag van jullie activiteiten dan kunnen we daar misschien in de volgende Nieuwsbrief - jeugdwerk wat over schrijven. (jeugdwerk.nieuwsbrief@gmail.com)
De jeugdouderlingen