Sing-in

maandag 14 september 2020 Algemeen

Hoi muzikant! Lijkt het je leuk om samen muziek te maken in de kerk? Op zaterdagavond 26 september kan dat! Het is onderdeel van het startweekend winterwerk. We spelen dan 10 bekende (muzikaal eenvoudige) liederen, met een samengestelde muziekgroep uit de gemeente (onder leiding van Kees en Davitha van Asaf). Speel je een instrument, of deed je dat vroeger, doe mee en kom ook! Je krijgt de muziek vooraf toegestuurd zodat je thuis kunt oefenen. Het gaat er niet om hoe goed of mooi je kunt spelen, maar het gaat erom dat we samen muziek maken tot eer van God. Geef je uiterlijk 21 september op via een berichtje, je naam, telefoonnummer + email aan: vandekuilen.davitha@gmail.com of 06-30917983. We beginnen met oefenen om 19.00. Alleen meezingen kan natuurlijk ook, we beginnen om 20.00 met de Sing-In. Aanmelding is daarvoor niet nodig. Tot dan!