Seniorenreisje

dinsdag 14 september 2021 Algemeen

We zijn er klaar voor… ons seniorenreisje staat gepland op D.V. donderdag 23 september. Een dagtocht, waarbij we een groot binnen-zandproject zullen bezoeken. Iedereen die zich opgegeven heeft wordt om 9.00u. op Eben-Haëzer verwacht. We beginnen de dag met een kopje koffie. Om 9.15u. is de opening waarna we vertrekken. Rond 17.15u. hopen we weer in Kootwijkerbroek aan te komen. Bij het uitje worden de Covid-19 richtlijnen gevolgd. Hierin staat onder andere de verplichting tot het dragen van een mondkapje en bij verkoudheidsklachten niet instappen. Vergeet u het mondkapje niet mee te nemen? Mocht u, na opgave, toch verhinderd zijn om mee te gaan, wilt u dit dan doorgeven aan Jolanda Van Kooten (0342)412621 of Nettie Meijers  (0342)443811. De kosten voor deze dag zijn € 58,50 p.p.