Seniorenreisje

dinsdag 7 september 2021 Algemeen

Op D.V. donderdag 23 september staat ons seniorenreisje gepland. Een dagtocht, waarbij we een groot binnen-zandproject zullen bezoeken. U wandelt langs metershoge zandsculpturen die verhalen uitbeelden uit de tijd van de bijbel. De toren van Babel, de geboorte en kruisiging van Jezus, Jozef in de put: heel wat verhalen passeren de revue. Oude olijfbomen, enorme sluisdeuren en nog veel meer oude voorwerpen maken het plaatje compleet. Hierna rijden we verder naar een restaurant in Elburg om te genieten van een driegangenmenu. Na het eten wandelen we naar de haven waar een schip klaar staat voor een boottocht van 50 minuten.
Dit is het programma van de dag:
09.00u. Ontvangst in Eben-Haëzer met koffie
09.15u. Opening
09.30u. Instappen en vertrek richting het binnen-zandproject
12.30u. Driegangenmenu in restaurant in Elburg
             Gevold door een boottocht
16.00u. Terugreis naar Kootwijkerbroek via een toeristische route.
We nodigen u hartelijk uit om deze dag met ons mee te gaan. Bij het uitje worden de Covid-19 richtlijnen gevolgd. Hierin staat onder andere de verplichting tot het dragen van een mondkapje en bij verkoudheidsklachten niet instappen.  U kunt zich opgeven bij Jolanda Van Kooten (0342) 412621 of Nettie Meijers (0342) 443811. Opgeven graag vóór zaterdag 11 september. Mocht u verhinderd zijn nadat u zich heeft opgegeven, wilt u dit dan even laten weten? De kosten voor deze dag zijn € 58,50 p.p.