Seniorenmiddagen

maandag 14 september 2020 Algemeen

Het afgelopen jaar moesten we vanaf half maart in een intelligente lockdown. Dat is gelukt, maar we misten de contacten wel. We hopen dat we het komende seizoen elkaar weer kunnen ontmoeten. We willen onze seniorenmiddagen dan ook opnieuw oppakken!
De middagen die gepland staan zijn D.V. 28 oktober, 18 november, 9 december, 20 januari, 17 februari en 24 maart. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud.
In de kerkbode, de vrijdag voor onze middagen kunt u lezen hoe we hier invulling aan gaan geven. Alles gaat door de coronaregels wel anders, maar onder de gegeven omstandigheden staat veiligheid voorop. Als uw gezondheid het toelaat, nodigen we u dan ook hartelijk uit om deze middagen weer samen te beleven. Wij zien uit naar uw komst. Een hartelijke groet van ons allen van de seniorencommissie.