Seniorenmiddag

dinsdag 16 november 2021 Algemeen

Wat hebben we er naar uitgezien, onze eerste seniorenmiddag van dit seizoen! Maar door de oplopende coronabesmettingen en de verscherpte regels liep alles anders. Het zal dan ook nog wel even duren voordat we opnieuw tot een ontmoeten kunnen komen. Om toch thuis iets van het gemeenteleven mee te maken, staat er op de site hervormdkootwijkerbroek.nl onder opnamen kerkdiensten van 10 november een prachtige uitzending van de Ochtendvrouwenkring met spreker ds. Paul Visser uit Rotterdam. Hij spreekt over het onderwerp ‘Wat kun je verwachten na dit leven’. Zeker de moeite waard om daar eens op een rustig moment voor te gaan zitten.
Voor dit moment mogen we elkaar psalm 91 toebidden. Hij omringt ons met onuitputtelijke zegeningen die ons verstand en onze verwachtingen te boven gaan. Een hartelijke groet van de seniorencommissie.