Seniorenmiddag

dinsdag 19 november 2019 Algemeen

Woensdag 27 november is het onze seniorenmiddag. We beginnen met een meditatie. Daarna verzorgt Ben Jonker de presentatie ‘Midwinterhoornblazen’. De midwinterhoorn is een traditioneel blaasinstrument dat populair is rond advent. Hoe deze wordt gemaakt, wat de geschiedenis is en nog veel meer hopen we aan het eind van de middag allemaal te weten!
Onze middag begint om kwart voor 3, voor die tijd is er al koffie en thee. Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van de Pol (441591). Of luistert u altijd naar onze middagen bij de kerkradio en wilt u graag een programma hebben om zo de middag beter te volgen? Neemt u dan contact op met Janny Bos (442977). Bent u nog nooit op een seniorenmiddag geweest? We hopen ook nieuwe gezichten te zien.