Rozijnenbroodactie

dinsdag 5 november 2019 Algemeen

Ook dit jaar is er weer de verkoop van rozijnenbroden. De kinderen van de zaterdagmiddagclub en de jeugdclub hebben 2 november de bestelformulieren meegekregen en gaan hiermee aan de slag. De kinderen komen niet langs de deur maar gaan bij hun familie en buren langs. Als u ook wilt bestellen en er is niemand bij u geweest dan kunt u dit invullen op het bestelformulier in EH. Ook via zaterdagmiddagclub@hervormdkootwijkerbroek.nl kunt u uw bestelling doorgeven, dit kan tot uiterlijk 16 november. De opbrengst is bestemd voor de zending. Op D.V. 23 november nemen de kinderen de bestelde broden mee en kunt u, die besteld heeft via bestelformulier of de mail, deze ophalen in EH vanaf 13.30 tot 15.00. We hopen met z'n allen op een mooie opbrengst. Alvast bedankt namens de zaterdagmiddagclub.