Rectificatie datum kerstkaartenactie

dinsdag 12 november 2019 Algemeen

De actie start woensdag 11 december en eindigt vrijdagmorgen 20 december. U kunt uw kerstpost inleveren in Kootwijkerbroek in Eben-Haëzer en in Kootwijk bij Tineke vd Brink, Kerkendelweg 17.
U betaalt het normale kerstposttarief van Straatenpost/Sand (50 cent), u hoeft dus zelf geen kerstpostzegels te kopen en te plakken.
Inlevermogelijkheden in Kootwijkerbroek: elke morgen van 8.45 tot 12.00 uur en 's avonds van 19.00 tot 20.00 uur m.u.v. zaterdagavond en zondag.
Inlevermogelijkheden Kootwijk: Ma. t/m za.10.00 tot 12.00 uur; of op afspraak (tel.nr. 0577-456755) m.u.v. zondag!!
De opbrengst is dit jaar bestemd voor onze zendingsmedewerkers en Trans World Radio: de wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus door middel van media, waaronder radio.
Het kerstkaartencomité