Orgelmuziek op de maandagavond

dinsdag 24 maart 2020 Algemeen

Als organisten willen we onze ouderen in de gemeente bemoedigen met orgelmuziek. In deze ongekende tijden zit u wellicht wat vaker alleen thuis en voelt u zich wat eenzamer dan anders. Daarom willen we als organisten op elke maandagavond vanaf 19.30 psalmen en gezangen spelen die u kunnen troosten en bemoedigen. U kunt de orgelmuziek beluisteren via de kerkradio. Ook kunt u de live streamingsdienst beluisteren, die op de site (www.hervormdkootwijkerbroek.nl) is te vinden.
We hopen dat u hoop mag putten en troost mag ontvangen door het luisteren naar en meezingen met de bekende psalmen en gezangen. We wensen u als organisten veel sterkte en Gods zegen toe in deze beangstigende en moeilijke tijden.
De organisten