dinsdag 7 september 2021 Algemeen

Dag allemaal. De vakanties zijn weer (nagenoeg) ten einde. Achter de schermen wordt al weer gewerkt aan de activiteiten voor het nieuwe winterseizoen D.V.
Ook dit jaar zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Concreet zijn er nog vacatures bij de clubs (zaterdag/woensdag/vrijdag). Ook bij de mentoren catechisatie komen we nog enkele medewerkers tekort. Is het jouw verlangen om actief te zijn in Gods Koningrijk en wil je meehelpen, dan roepen we je op om te mailen naar of te bellen met 06-26 700 228. We vertellen graag meer over de lege plekken. Meekijken/ helpen is natuurlijk ook een optie om te zien of het wat voor je / u is. We hopen dat iedereen nog even stil wil staan: wat mag/kan ik  betekenen binnen het jeugdwerk. Wij zien uit naar jullie reacties.
de jeugdouderlingen