Ophaaldag Kootjebroekse Markt

dinsdag 15 oktober 2019 Algemeen

De eerste ophaaldag was een groot succes. Ook wisten verschillende mensen de nieuwe locatie aan de Kootwijkerdijk te vinden. We hebben heel veel mooie bruikbare spullen binnen gekregen waarvoor hartelijk dank. Zaterdag 26 oktober is de ophaaldag er weer. Als u nog spullen heeft, die goed zijn voor een tweede ronde, kunt u bellen met Wim Dekker op 0342-415513 of 06-34268380. Ook kunt u zelf uw spullen brengen naar de schuur aan de Kootwijkerdijk 17 op zaterdag 26 oktober tussen 9-12 uur. We hopen op weer veel mooie spullen die nog bruikbaar zijn want de schuur is nog lang niet vol. Wilt u er rekening mee houden dat we geen frituurpannen, televisies, videorecorders en oude computers innemen, daar kunnen we niets mee en die moeten wij dan weer afvoeren naar de Otelaer.
Kootjebroeksemarkt commissie