Openluchtdiensten Kootwijkerbroek

woensdag 7 juli 2021 Algemeen

Enige maanden geleden hebben we als AK nagedacht over het houden van openluchtdiensten 's ochtends in Kootwijkerbroek. Omdat toen de verwachting/hoop was dat we op korte termijn weer gewoon naar de kerk zouden kunnen, hebben we aan dat idee geen uitvoering gegeven. Helaas zitten we echter nog steeds met beperkingen in het kerkgebouw. Reden voor een aantal gemeenteleden om toch het plan van de openluchtdiensten weer bij de AK onder de aandacht te brengen. De kerkenraad heeft hierover opnieuw nagedacht en zoals afgelopen zondag ook is afgekondigd, toegestemd in het plan om openluchtdiensten in Kootwijkerbroek te gaan organiseren in juli en augustus. Feitelijk is dit dan een verplaatsing van de ochtenddienst in Stroe naar een buiten locatie in Kootwijkerbroek. De ochtenddienst in Stroe komt te vervallen. De reguliere dienst in het kerkgebouw in Kootwijkerbroek gaat wel gewoon door. Ook de openluchtdiensten 's middags in Kootwijk gaan door. De organisatie van de openluchtdiensten in Kootwijkerbroek is in handen van de eerder genoemde groep gemeenteleden. De inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de diensten ligt uiteraard bij de kerkenraad. Wij zijn dankbaar voor dit enthousiasme in de gemeente en we hopen dat we zo buiten samen kunnen komen tot eer van onze God.
Algemene Kerkenraad