Openluchtdienst Kootwijk 26 juli

dinsdag 14 juli 2020 Algemeen

Zoals  is bericht houden we volgende week zondag, bij droog weer!, een openluchtdienst in Kootwijk. Deze is dus bedoeld voor iedereen die in Kootwijk woont en ook voor hen  die gewoonlijk ook naar de kerk van Kootwijk komen.
Kaartjes hiervoor kunnen opgehaald worden in de Kooi. Vanaf maandag 20 juli t/m vrijdag 24 juli ’s avonds van 7-8 uur. Zijn er kaartjes over dan kunnen die zaterdag opgehaald worden van 10-11 uur. Voor vragen of het ophalen van kaartjes op ander tijdstip kunt u ook altijd Tineke bellen (06 21941454).
Even iets over de organisatie: de dienst begint om half 5. Het is fijn als u met de fiets (of lopend) komt maar komt u toch met de auto parkeer die dan bij fam. van den Top (Heetweg 6) of bij fam. Spek (Heetweg 3) We lopen dan het kerkplein op zoals we anders ook de auto’s erop rijden. We zorgen voor klapstoelen maar als u zelf een stoel kunt meebrengen is dat ook heel fijn.
Er is gelegenheid om aan het eind van de dienst geld in de collecte te doen maar overmaken of met Givt heeft de voorkeur. Tot dan in Kootwijk!