Openlucht Ochtendvrouwenkring

dinsdag 14 september 2021 Algemeen

De eerste ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 22 september 2021. Wat zien we ernaar uit elkaar fysiek bij leven en welzijn weer te mogen ontmoeten. Deze eerste ochtend willen we bij elkaar komen buiten. Net als bij de openluchtdienst.
We starten deze ochtend met de Bijbelstudie: ‘Het Koninkrijk van God.’ Deze staat in de Vrouw tot Vrouw 2021/2022. Willen jullie de inleiding en Bijbelstudie 1 doorlezen. En het Bijbelgedeelte wat daarbij hoort, Genesis 1 – 2:3. ( Ook aan te vragen via ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl )
In de eerste Bijbelstudie wil ds. J.W. Verboom laten zien dat de geschiedenis van het Koninkrijk van God begint met de schepping en dat de Hof van Eden de troonzaal is.
Aangezien deze ochtendvrouwenkring buiten zal zijn is het misschien handig om er met je kleding rekening mee te houden. Fijn om elkaar na zo lange tijd weer te spreken en te ontmoeten en we hopen dat dit tot zegen zijn mag.
We hopen jullie te zien op 22 september in het weiland tegenover de kerk. Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af. Voor de kinderen is er oppas. Iedereen is van harte welkom! Hartelijke groet,
bestuur OVK
PS. Bij slecht weer zullen we uitwijken naar de kerk of Eben-Haëzer.