Ochtendvrouwenkring

dinsdag 10 november 2020 Algemeen

Woensdag 28 oktober was spreekster Cocky Drost er. Zij sprak over ‘Verbinden’. Fijn dat we het konden uitzenden en we hopen dat jullie een fijne ochtend mochten hebben.
De volgende ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 18 november 2020. We hopen verder te gaan met Bijbelstudie 3 uit het juli/augustus nummer. Deze heeft als titel: ‘Even leven, eeuwig loven!’ We leren het van Salomo: ons leven is als een zeepbel. We leven even. Dit leven is uiteindelijk ons doel niet. Wat is dat doel dan wel? Eeuwig loven! De zeepbel spat uit elkaar maar de regenboog uit Openbaring 4 blijft. Als een teken van trouw, in tijden van vreugde en ook van verdriet.
Door de corona maatregelen mogen we niet samenkomen in de kerk en kan er ook niet uitgezonden worden. Daarom hopen we weer een digitale ochtend te verzorgen. We hebben van de PowerPoint een YouTube filmpje weten te maken. We sturen iedereen een link. Deze link kun je aanklikken en dan kom je bij het filmpje. Hopelijk lukt dit bij iedereen, anders horen we het graag. We hopen dat het voor iedereen goed te volgen is en dat we een zegenrijke ochtend mogen hebben. Hartelijke groet,
bestuur OVK