Ochtendvrouwenkring

dinsdag 4 februari 2020 Algemeen

D.V. woensdag 12  februari 2020 is Tonneke Bijker te gast bij de ochtendvrouwenkring. Tonneke Bijker geeft al tientallen jaren Bijbelstudies, lezingen en is ook geen onbekende als presentatrice van VrouwZijn, een tv-programma dat ze samen met Henk Binnendijk presenteerde. Ze maakte ook het indringende televisieprogramma 'Niets Meer Te Verliezen’.
Het thema is: luisteren naar God en naar elkaar. Tonneke gaat het thema iets breder maken. Ook verwerkt ze er in: omgang met God en omgang met elkaar. De ochtend wordt gehouden in Eben-Haëzer in de grote zaal. Aanvang 9.15 uur, inloop vanaf 8.45 uur. Het duurt tot ongeveer 11.15 uur. Er is kinderoppas aanwezig.
Aan deze ochtend zijn geen kosten verbonden. Er is wel een collecte voor de onkosten. Tonneke wil zelf geen geld voor deze ochtend maar geeft haar gift aan haar dochter. Haar dochter werkt bij stichting ‘Home of Hope’. Ze zal ook wat vertellen over dit doel.
Iedereen is van harte welkom, neem gerust iemand mee! Groet,
bestuur OVK