Nieuwsbrief jeugdwerk

dinsdag 21 april 2020 Algemeen

Beste gemeenteleden en jongeren; dit voorjaar heeft u / heb jij weer kunnen genieten van Nieuwsbrief nr. 2. Het was de bedoeling om bij het einde van het winterwerk weer een nieuwe editie te verzorgen, zodat die in de zomer weer beschikbaar zou zijn.
Door het coronavirus is het seizoen van het ene moment op het andere ten einde gekomen. Gezien alle beperkingen hebben wij ervoor gekozen om een nieuwe editie op te schuiven naar een later moment. Maar omdat er in deze bijzondere tijd zulke mooie en creatieve dingen gebeuren is het goed om dit niet zomaar voorbij te laten gaan. Daarom de oproep om in zulke gevallen dit (mailtje/tekst/foto/filmpje ) te melden jeugdwerk.nieuwsbrief@gmail.com , dan kunnen we proberen om in een volgende editie (een selectie van) deze activiteiten daarin te plaatsen.
De redactie Nieuwsbrief jeugdwerk