Nieuws uit het CvK

dinsdag 20 september 2022 Algemeen

Verjaardagsfonds
Op 12 september hebben we vergaderd met een groot aantal lopers voor het verjaardagsfonds. Eigenlijk was iedereen enthousiast ondanks het feit, dat jarigen soms niet thuis zijn. Voor de wijze waarop de jarigen bezocht werden had ieder zo’n beetje zijn eigen manier van werken. Er is nu dus eigenlijk geen reden om iets te veranderen. Wel gaan we een QR-code maken voor gezinnen, die geen contant geld meer in huis hebben. Alle lopers hartelijk bedankt voor hun inzet! Er zijn nog wel 27 wijken vacant. Deze gemeenteleden worden dus ook niet bezocht en gefeliciteerd. We zoeken dus nog vrouwen/ mannen om mee te doen. Eventueel kan het ook door alleen maar een kaart te bezorgen bij de jarige, zonder aan te bellen. Dan scheelt weer tijd en kan dus ook ’s morgens vroeg of ’s avonds laat. Dan hebt u gelijk een wandelingetje. Misschien wat voor hondenbezitters???  Graag uw opgeven bij Gert Schouten.
Afgelopen maandag is er voor € 3042,- aan geld en collectebonnen binnen gekomen. Dat is dus ook nog eens zeker de moeite!
Open avonden Kootwijk
De eigen bijdrages voor de open avonden in Kootwijk hebben € 673,10 opgeleverd. Iedereen hartelijk dank. Deze opbrengst gaat naar de evangeliesatiecie.
College van Kerkrentmeesters