Nieuws uit het CvK

dinsdag 24 maart 2020 Algemeen

Omdat we u als leden van onze kerk graag op de hoogte willen houden volgen hier wat aandachtspunten uit onze laatste vergaderingen 18 januari en 16 maart.
-De luidklok van de kerk deed het niet meer. Er is een nieuwe motor geplaatst, dus we hopen dat deze het nu weer een lange tijd doet.
-We zenden nu uit via kerkdienstgemist.nl. De eerste diensten waren nog op proef. Deze zijn nu achter een privé filter geplaatst, zodat deze alleen nog met onze toestemming gezien kunnen worden.
-We gaan toch nog op zoek naar een 2e lidmaatkerkrentmeester. We hebben een lijstje gemaakt van personen, die in aanmerking komen. Deze zullen na overleg met de AK benaderd worden.
-Vanwege de huidige situatie zullen we zo snel mogelijk de GIVT app ook voor onze gemeente gaan gebruiken. Met deze app op uw mobiel kunt u tijdens de kerkdiensten uw gaven digitaal geven. Hierover meer op de website van onze kerk en op de site van kerkdienstgemist.nl
-Ten slotte: Elly van Hunen heeft besloten na bijna 40 jaar trouwe dienst te gaan stoppen met haar werk als kerkelijk bureau van onze gemeente. We zijn erg blij dat ze dit werk zolang heeft willen doen. We gaan op zoek naar een opvolger / opvolgster en zullen later op gepaste wijze afscheid van haar nemen. Natuurlijk zijn suggesties welkom.
-We hebben digiborden gekregen van de scholen. Daar zullen we er enkele van ophangen in Eben-Haëzer voor clubs en catechese.
-Het verjaardagsfonds wordt opgeschort tot nader orde i.v.m. de coronacrisis