Kristine uit Afrika

dinsdag 12 april 2022 Algemeen

Zondag hebben we gebeden voor Kristine en Paul. Want inmiddels zijn ze vanuit Zuid-Afrika teruggekeerd naar Nederland.
Daarmee loopt haar missie zo langzamerhand op een eind. Zoals een missie veel voorbereidingstijd kost, heeft ze ook tijd nodig om deze in Nederland af te ronden en samen met God haar plekje in de Nederlandse maatschappij te vinden. De overstap van de ene cultuur naar de andere gaat niet vanzelf en heeft tijd nodig. De komende weken / maanden hoopt ze, samen met haar man Paul, daar gestalte aan te kunnen geven.
Zondag 29 mei willen we in een terugkomdienst de uitzending formeel afronden. En rond die datum willen we ook nog een ontmoetingsavond / informatieavond beleggen, waar Kristine kan delen hoe ze haar missie ‘Geloof, Hoop en Liefde voor kwetsbare kinderen in Zuid Afrika’ gestalte heeft gegeven en heeft ervaren. Meer informatie daarover volgt later. Uw en jouw betrokkenheid wordt dan ook nog steeds gewaardeerd in de komende periode!
TFT Kristine in Afrika