Kristine in Afrika Online!

dinsdag 16 juni 2020 Algemeen

Hebt u / heb jij ‘m al genoteerd? Donderdagavond 2 juli: Kristine in Afrika Online! … Nou ja…, dit keer vanuit Kootwijkerbroek, maar wel online!
Naast een scherm (smart tv / laptop) om ons programma te bekijken, heb je ook een smartphone nodig om vragen/stellingen te beantwoorden en/of om vragen te stellen of Kristine te groeten!
We beginnen om 19.00 uur met een half uurtje speciaal voor de kids! Samen met papa en mama kijken en meedoen met Kristine! Daarna is er pauze om de kids naar bed te brengen en/of het journaal even te kijken. Vervolgens gaan we om 20.30 uur weer interactief verder!
Hoe je inlogt vertellen we in een volgend bericht. Maar nu al wel 2 juli reserveren voor Kristine! Tot dan! Groet,
TFT Kristine in Afrika