Kerstpakkettenactie 2022 voor de minima

dinsdag 15 november 2022 Algemeen

Met de kerst in het vooruitzicht attenderen we u op de kerstpakkettenactie voor de minima.

Onzekere tijd voor kwetsbare mensen
Het is een onzekere tijd voor mensen met een laag inkomen. De prijsstijgingen bij de supermarkten en energie voelt ieder in de portemonnee en lagere inkomens des te meer. Ook dit jaar keer willen wij voor mensen met een laag inkomen een kerstpakket verzorgen. Het zijn alleenstaande jongeren of ouderen, of mensen met kleine kinderen die financieel moeilijk rond kunnen komen.  Zij krijgen geen kerstpakket van een werkgever.

Het gebaar, een kerstpakket, wordt zeer op prijs gesteld, de dank van de mensen is zichtbaar. Meer dan 500 mensen worden uitgenodigd.

De stichting doet haar actie geheel op vrijwillige basis.

• Het geld dat wordt ingezameld wordt 100% besteed aan het goede doel.
• De pakketten worden geleverd door de Wereldwinkel Barneveld en verzorgd door medewerkers van Ons Bedrijf.
• En een team van enthousiaste medewerkers staat klaar om een en ander te realiseren.
• Dat maakt uw bijdrage meer dan 100% een gift voor het goede doel!

Daarvoor is geld nodig. Dat krijgen we van inwoners, bedrijven en diaconieën in de gemeente Barneveld. Vandaar dat wij van ook van u een financiële bijdrage vragen. Wellicht hebt u vorig jaar een bijdrage gedoneerd? Graag ontvangen we weer een donatie, want het geld is goed besteed. Of u wilt dit jaar voor het eerst meedoen? Uw gift is van harte welkom!

Een kerstpakket kost € 30,-. U kunt door dit bedrag te doneren één pakket geven. Ook een veelvoud daarvan is welkom.
De Stichting kerstpakketten ziet uw bijdrage graag tegemoet op rekeningnummer NL41 ABNA 0977 3472 81, ten name van stichting kerstpakketten, onder vermelding van kerstpakkettenactie 2022 en indien geen bezwaar, vermelding van uw adres (dat is plezierig voor onze administratie). De stichting is ANBI geregistreerd.

Wilt u meer weten van ons of corresponderen, dan kunt u ons vinden op de website www.kerstpakkettenbarneveld.nl

Met uw bijdrage dient u vele goede doelen. Mogen wij weer op u rekenen?

Stichting Kerstpakketten Barneveld (ANBI geregistreerd)

Energietoeslag en tips om energie te besparen.