Kerstnachtviering gezamenlijke kerken

dinsdag 3 december 2019 Algemeen

Op 24 december organiseren de Ger. Kerk en de Herv. Kerk in Kootwijkerbroek samen een kerstnachtviering. Jij bent hiervoor van harte uitgenodigd. De tijd rond kerst kan gezelligheid of juist drukte met zich mee brengen, maar we staan vooral stil bij de geboorte van de Heere Jezus. Het thema is ‘Geef licht’.
Met elkaar hopen we door het zingen van liederen stil te staan met wat nu eigenlijk écht betekent om licht te geven, om je te laten zien. De deur van de Hervormde Kerk in Kootwijkerbroek aan de Veluweweg 84 staat om 20.30u voor je open. Er staat dan koffie, thee of fris voor je klaar. Om 21.00u start de avond. Aansluitend is er buiten rond de vuurplaats een bakje verse chocolademelk met wat lekkers voor je! Een mooi moment om met elkaar na te praten. We hopen je te mogen verwelkomen 24 december! Voor vragen kun je contact zoeken met Kees van de Kuilen of Gert Groenevelt.