Kerstmarkt Kootwijk 2019

dinsdag 3 december 2019 Algemeen

Zaterdag 21 december van 11.00-17.00 uur is er op de prachtige Brink een kerstmarkt. Dit is bij de kerk van Kootwijk (de Brink 5).
Er zijn veel standhouders met prachtige producten: o.a. nougat, handgebreide dekens, chutney, schilderijen, beeldjes, kadootjes, lekkernijen, houten speelgoed en knuffels. Iedereen kan zich laten schminken, de kinderen maken een ritje op de rug van een shetlander en geniet samen van een hapje en een drankje in de tent.
Van deze gezellige kerstmarkt mogen wij onderdeel zijn vanuit de kerk. Zo kunnen wij als gemeente uitdragen wat Kerst nu echt inhoudt. Wat betekent Kerst voor u/jou? We hebben een kampvuur waar u zich op kunt warmen en lekker kunt kletsen. We hebben een eigen kraam waar u uw kerstgedachten kunt opschrijven. De kerk zal open zijn met mooie kunstwerken van kunst en kerk en van 13.30-14.00 uur & 15.45-16.15 uur is daar sing-in vanuit ons. En in de Kooi zijn workshops voor de kinderen.
Als er één markt is die de kerstsfeer uitstraalt en waar men samen met familie en/of vrienden de Kerst kan inluiden dan is het de Kerstmarkt in Kootwijk. Welkom!!