kerstkaartenactie

dinsdag 5 november 2019 Algemeen

Dit jaar wordt weer de kerstkaartenactie gehouden. De actie start maandag 9 december en eindigt vrijdagmorgen 20 december. U kunt uw kerstpost  inleveren in Kootwijkerbroek in Eben-Haëzer en in Kootwijk bij Tineke v.d. Brink, Kerkendelweg 17.
U betaalt het normale kerstpost tarief van Straatenpost/Sand, u hoeft dus zelf geen kerstpostzegels te kopen en te plakken.
Inlevermogelijkheden in Kootwijkerbroek: elke morgen van 8.45 tot 12.00 uur en 's avonds van 19.00 tot 20.00 uur m.u.v. zaterdagavond en zondag.
Inlevermogelijkheden Kootwijk: Ma t/m za 10.00 tot 12.00 uur of op afspraak (tel.nr. 0577-456755) m.u.v. zondag!!
De opbrengst is dit jaar bestemd voor onze zendingsmedewerkers en Trans World Radio: de wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus door middel van media, waaronder radio.
Het kerstkaartencomité