Kerk Kootwijk

dinsdag 8 september 2020 Algemeen

Hoewel het ook deze keer weer een beetje spannend was wat het weer zou doen bleef het droog, was het een beetje fris, en was het weer een mooie dienst in de openlucht van Kootwijk. We hopen nog één keer zo bij elkaar te komen en wel op zondag 20 september. Ook dan geldt weer: u en jij hoeft GEEN kaartje te halen, mij even bellen of mailen is wel handig omdat we dan een lijst hebben wie er zijn. Komt u zo aan dan vragen we wel of u uw gegevens even wilt opschrijven. Mailen, appen, bellen kan naar Tineke: gmvdbrink@solcon.nl, 0577 456755 of 06 21941454. Breng zo mogelijk een stoel mee en auto’s parkeren we op Heetweg 3 bij fam. Spek of Heetweg 6 bij fam. v.d.Top. De dienst begint om half 5. Hartelijk welkom.