Jeugdclubs

dinsdag 7 september 2021 Algemeen

Welkom op club; zaterdag 25 september is er de opening van het winterwerk. Wij als jeugdclubs hopen dan een gezellige middag met elkaar te hebben. Wat heerlijk om elkaar weer te ontmoeten. Deze middag staat in het teken van vossenjacht en spelletjes. Dus heb je er ook weer zo’n zin in en zit je in groep 3 – 8, kom dan gezellig naar Eben-Haëzer om met elkaar een fijne middag te hebben. De middag is van 13.30 uur tot 15.30.
Zit jij in groep 3 – 6 en houd je ervan om bezig te zijn met een geschiedenis uit de bijbel, gezelligheid en knutselen of een andere activiteit, dan ben je van harte welkom vanaf zaterdag 2 oktober op de zaterdagmiddagclub vanaf 13.30 tot 15.00 uur.
Maar zit je in groep 7 of 8? Kom dan naar de woensdagavondclub om  te ontdekken hoe we de bijbel in ons dagelijks leven kunnen toepassen; vaak krijg je dit te zien door middel van spel of activiteit. Vanaf woensdag 6 oktober mogen we jullie weer ontmoeten om 18.30 uur. We sluiten de avond om 19.45 uur. Tot 25 september.
Leiding jeugdclubs