Herindeling secties wijk 2

dinsdag 28 januari 2020 Algemeen

Omdat er door de jaren heen een scheefgroei is ontstaan qua verdeling binnen de secties hebben we sommige secties opnieuw ingedeeld. We zijn blij en dankbaar dat de broeders Van Middendorp en Amsing ons team komen versterken en willen broeder Van den Berg bedanken voor de goede samenwerking in de afgelopen jaren. Wilt u hen allen in uw voorbede meenemen?
Hieronder staan de volgende mutaties:
Sectie 1: ouderling Elbertsen blijft ongewijzigd.
Sectie 2: ouderling Van den Top. De adressen Essenerweg 1 t/m nr. 49 gaan naar de nieuw gevormde sectie 7 van ouderling Amsing.
Sectie 3: ouderling Veldhuizen. De adressen Essenerweg 102a-104-106-110 en  de adressen in Wekerom gaan naar sectie 4 van ouderling Van Middendorp.
Sectie 4: ouderling Van Middendorp. De Laageinderweg gaat naar sectie 7 van ouderling Amsing.
Sectie 5: ouderling Davelaar blijft ongewijzigd.
Sectie 6: ouderling Morren. De Walhuisweg en Muldersweg gaan naar sectie 7 van ouderling Amsing.
Sectie 7: ouderling Amsing: Essenerweg 1 t/m nr. 49, Laageinderweg, Muldersweg en Walhuisweg.
Alle andere straten blijven bij de sectie waar ze toe behoorden; de nieuwe indeling zal op de site worden geplaatst.