Hemel Op Aarde – kunstwerken door Kunst&Kerk

dinsdag 19 mei 2020 Algemeen


Tijdens de online samenkomst op DV 2e Pinksterdag zijn kunstwerken in beeld een onderdeel van de viering. De kunstenaars en creatieven die aangesloten zijn bij Kunst&Kerk maakten de afgelopen maanden kunstwerken bij het thema Hemel Op Aarde. Normaal gesproken zouden we een buitenexpositie organiseren bij de jaarlijkse openluchtdienst. Dit jaar is gezocht naar oplossing in lijn met de online mogelijkheden van onze gemeente. We hopen te Zijner tijd met deze kunstwerken een fysieke expositie in te richten die een ieder kan bezoeken.

Naast de zichtbaarheid van kunstwerken in de viering is er een gedrukte brochure beschikbaar met de kunstwerken en een toelichting per kunstenaar. Deze wordt beperkt rondgebracht en is voor een ieder op te halen in Eben Haëzer waar ze op de tafel liggen. Online zijn de kunstwerken en de online brochure ook te bekijken op www.kunstenkerk.nu

Ook via www.Facebook.com/KunstenKerk kan een ieder meekijken en meelezen over de motivatie van de kunstenaars en de betekenis van de kunstwerken. Graag delen we op deze manier met u diverse gezichtspunten op geloofsthema’s. 

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen: info@davitha.nl

Digitaal kerkblad

Wilt u wekelijks ons digitaal kerkblad ontvangen?

Meer informatie