Gezocht: vrijwilligers beamteam

dinsdag 23 juni 2020 Algemeen

Voorjaar 2016 zijn we in de kerk gestart met het projecteren van liederen. Al snel werd dat uitgebreid met psalmen, schriftlezingen, kindermoment, etc. Sinds de kerkrenovatie beschikken we ook over een camera en zenden we uit via het internet.
En in dit Coronatijdperk is dat extra belangrijk geworden en kan onze gemeente de diensten meebeleven dankzij de techniek en de inzet van de mensen die dit bedienen.
In 2016 betrof het uitsluitend zondagse kerkdiensten. Anno 2020 hebben we ook regelmatig doordeweekse bijeenkomsten: kooruitvoeringen, schoolvieringen, orgelbespelingen, meditatieve momenten, (t)rouwdiensten en wat er verder misschien nog volgt...
Het huidige beamteam heeft vooral de focus liggen op de zondagse diensten en is doordeweeks, zowel overdag als 's avonds, minder beschikbaar.
In overleg met College van Kerkrentmeesters zoeken we daarom m.n. voor die doordeweekse momenten uitbreiding. Een paar mensen erbij die (in overleg) ook overdag tijd beschikbaar kunnen maken om bijv. een (t)rouwdienst op te nemen en uit te zenden.
Vind jij dat leuk en ben je af en toe beschikbaar, neem dan even met ons contact op: Gert van den Berg (beamteam@vandenberg.dds.nl) of Geertniek Schonewille (kerkrentmeester-schonewille@hervormdkootwijkerbroek.nl) leggen je graag uit wat de bedoeling is.