Gemeente-avond muskathlon voor Open Doors en Compassion

dinsdag 8 november 2022 Algemeen

Tijdens de week van de muskathlon heb ik heel wat gebed en meeleven ervaren. De kerkdienst op 23 oktober heeft al in dat licht gestaan. Tegelijk is er meer te vertellen over de ervaringen van die week en de situatie van christenen in het meest gesloten land van de wereld. Ook over het andere doel van de muskathlon: Compassion. Rien van Geresteijn heeft in mei van dit jaar aan die muskathlon in Tanzania meegedaan. Daarom is er op dinsdag 22 november een gemeente-avond over dit onderwerp. Aan de hand van foto’s willen we er meer van vertellen en is er ruimte voor vragen. De avond begint om 20.15 uur in de Eben-Haëzer. Vanaf 20.00 staat er koffie en thee klaar. Gemeenteleden en belangstellenden zijn welkom.
N.B. Voor de ouderen wil ik dit ook op een ouderencontactmiddag begin 2023 doen.

Energietoeslag en tips om energie te besparen.