Doopdiensten

dinsdag 9 juni 2020 Algemeen

Nu er vanaf volgende maand weer meer mensen naar de kerk mogen komen, willen we in onze gemeente op korte termijn drie doopdiensten houden. Op zondag 5 en 19 juli en (direct na de zomervakantie) op zondag 6 september is er gelegenheid voor ouders om hun kind te laten dopen. Hiervoor kan aangifte worden gedaan bij de eigen wijkscriba. Voor de eerste doopdienst kan dit tot en met zaterdag 20 juni. Het eerste doopgesprek zal op maandag 29 juni worden gehouden om 20.00 uur in Eben-Haëzer. Beide ouders worden dan verwacht. Willen jullie dan ook het trouwboekje meenemen?
Vanwege alle beperkingen die er nog zijn, kunnen er per dienst maar enkele kinderen worden gedoopt en daarom gaan de oudste kinderen in leeftijd voor.