Diaconale hulpdienst

dinsdag 26 november 2019 Algemeen

Helpen waar geen helper is. Dat is waar de diaconale hulpdienst voor staat. Ook nu de periode van korte dagen en lange avonden aanbreekt, willen we er graag voor u zijn. Met minder mooi weer toch op tijd op uw afspraak zijn, dat kan. Wij kunnen voor vervoer zorgen zodat u komt waar u zijn moet. Of dit de fysio, tandarts of huisarts, of ziekenhuis is. Om voor u een boodschapje te doen is geen enkel probleem. Vindt u het fijn om de -misschien wel stille- momenten op de dag/avond te doorbreken door samen een wandeling te maken of onder het genot van koffie/thee binnenshuis bij te praten, neemt u gerust contact met ons op. Dit kan op de nummers die hieronder genoemd worden.
Paula Mudde, tel: 0342-442332
Brenda van de Krol, tel: 0342-441655                                                                                                                                      Wilma van Engelenhoven, tel: 0342-443363