Dankbetuiging

dinsdag 4 februari 2020 Algemeen

Wij willen graag via het kerkblad onze hartelijke dank uitbrengen aan allen die zo mee geleefd hebben met het plotselinge overlijden in de moederschoot van onze kleindochter Mathilde: ds Visser, de kerkenraad, vele leden uit de kerkelijke gemeente en familie, vrienden, kennissen en dorpsgenoten. Wij weten en voelen dat wij gedragen zijn door veel gebed, vele kaarten, bezoeken, berichtjes en telefoontjes. Dat heeft ons veel sterkte en kracht gegeven.
Wij hadden zo uitgekeken naar de geboorte van ons eerste kleinkind, maar onze Vader in de hemel heeft een andere bedoeling gehad. De tekst op het rouwkaart was: ‘De HEERE heeft gegeven, de HEERE heeft genomen, de naam van de HEERE zij geloofd.’ Wij weten dat het Woord van God ons kracht en vertrouwen zal geven in deze zo moeilijk periode .
Wim en Geertje Kleijer, Kootwijk