Dagboek Handvol Koren

dinsdag 23 november 2021 Algemeen

Ook dit jaar is het dagboek Handvol Koren van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB) weer beschikbaar. De prijs is  €12.95. Het dagboek zal ook dit jaar te vinden zijn in de kersttasjes.
Vier goede redenen om het dagboek te kopen:
1. Het dagboek van de GZB is al generaties lang veel mensen tot zegen geweest.
2. De winst (ruim € 8) wordt besteed aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.
3. Elke dag biedt maar liefst twee overdenkingen: één voor volwassenen en één voor jongeren.
4. Met een oplage van 39.500 is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland.
U kunt het dagboek bestellen via Trudy van Veldhuizen 0342-441677 of zending@hervormdkootwijkerbroek.nl. Vanaf eind november.
Gemeenteleden, die een kersttasje ontvangen: ook dit jaar zit het dagboek Handvol Koren in de kersttasjes. Ook kan het dagboek opgehaald worden in Eben-Haëzer (onze voorkeur) of eventueel thuis worden bezorgd. Betaling ad €12.95 per dagboek zien we tegemoet op:bankrekeningnummer NL42RABO 0305 5647 22 t.n.v. N.H. Gem. Kootwijk+K’broek, lectuurcie ovv. Handvol Koren. Contante betaling is mogelijk, verzoek om het bedrag gepast in de geldkist in Eben-Haëzer te doen.
We zien uw bestelling graag tegemoet.
De Zendingscommissie.