Dagboek een handvol koren 2020 bestellen

dinsdag 5 november 2019 Algemeen

Jaarlijks worden zo’n 38.000 (ca. € 220.000,- winst) dagboeken ‘Een handvol koren’ verkocht. En daar zijn we erg blij mee! We hopen dan ook dat u ook dit jaar weer een dagboek wilt kopen.
Het dagboekje van de GZB is al voor heel veel mensen tot zegen geweest. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk. Maar liefst € 8,- van de prijs van € 12,50 komt ten goede aan het werk van de GZB. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Met een oplage van 38.000, is ‘Een handvol koren’ het best verkochte dagboek van Nederland. Tijdens de kerstkaartenactie in december is het dagboek te koop maar ook te bestellen via zending@hervormdkootwijkerbroek.nl. Van harte aanbevolen.
De zendingscommissie