dinsdag 21 december 2021 Algemeen

Beste ouders en tieners; omdat de coronamaatregelen worden verlengd willen we de Follow Me catechisatie vanaf 10 januari 2022 toch weer digitaal gaan doen. We hebben deze keuze gemaakt met pijn in ons hart want natuurlijk zien we elkaar liever in Eben-Haëzer. Maar omdat dit niet lukt willen we dit weer online oppakken.
We doen dit op de gewone tijdstippen. Het eerste gedeelte wordt centraal gedaan: intro van het thema, met het werkboekje. Vervolgens gaat ieder groepje apart met zijn/haar eigen mentor: dan zoomen we in hoe het met iedereen gaat en bespreken we eventueel nog een vraag en zal de mentor met gebed eindigen. Al met al een half uur.
We willen aan de ouders vragen om de tieners te stimuleren om mee te doen. Vraag aan de tieners: leg je werkboekje en bijbeltje klaar. We wensen jullie een fijne kerstvakantie en zien jullie graag op 10 of 11 januari! Tot ziens vanuit huis.
Voor de 16+ catechisaties zijn wij druk bezig aan een alternatief. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk. We wensen jullie een fijne en gezegende kerstvakantie .
De catechesecommissie