Bijbelkring Kootwijkerbroek

dinsdag 14 september 2021 Algemeen

Helaas kon de Bijbelkring het afgelopen jaar niet doorgaan. Velen vonden het jammer, dat we na één bijeenkomst al moesten stoppen. Gelukkig ziet het er naar uit, dat we in het nieuwe seizoen toch weer bij elkaar kunnen komen.
Daarom zijn er een zestal avonden gepland voor de Bijbelkring in Kootwijkerbroek. We hopen dat de situatie zo blijft, dat ze ook door kunnen gaan.
Vorig jaar zijn we begonnen met het boekje: ‘Uw dienaar luistert’. Bijbelstudies uit 1 Samuel en geschreven door ds. W.J. Westland. Omdat we maar één hoofdstuk konden bespreken willen we graag de draad weer oppakken, en met dit boekje verder gaan.
Mocht u het nog niet in bezit hebben, dan kunt u terecht bij Bertus en Neeltje van de Braak. Bij hen kunt u een boekje afhalen en u daarmee tegelijk opgeven voor de Bijbelkring. Voor € 10,- bent u eigenaar van dit boekje. Het adres is: Jan vd Heijdenstraat 40, tel. 0342-442457 of 06 48 56 56 81. De eerste bijeenkomst is op D.V. woensdag 29 september. We beginnen op het gebruikelijke tijdstip: 20.00 uur.
De andere datums zijn: 27 oktober, 1 december, 19 januari, 16 februari en 23 maart. We hopen met elkaar op gezegende ontmoetingen.
Ds. J. de Jong