Beroepingswerk

dinsdag 26 mei 2020 Algemeen

Het is alweer 2 maanden geleden dat dit werk stil is komen te liggen vanwege de coronacrisis. Het einde van deze  crisis is voorlopig nog niet zichtbaar. Het moderamen van de AK heeft besloten om het beroep op ds. Schonewille weer op te pakken. Voor ds. Schonewille is het fijn dat hij de beslissing dan voor de vakantie kan nemen en voor onze gemeente duurt het dan ook niet langer om hem en zijn gezin te ontmoeten. De volgende data zijn D.V. vastgesteld: donderdag 18 juni zal het beroep worden weggebracht. Zondag 21 juni zal ds. Schonewille voorgaan en kan de gemeente de dienst online volgen. Woensdag 1 juli zal er een ontmoeting met de gemeente en de kerkenraad van wijk 2 zijn; donderdag 9 juli is de uiterste datum waarop ds. Schonewille zijn besluit kenbaar zal maken.
Wij zijn blij dat dit weer opgepakt kan worden en we willen u en jou dan opnieuw vragen ds. Schonewille en zijn gezin, maar ook onze gemeente in de gebeden te gedenken. Voor het meeleven zijn hier de contactgegevens van ds. Schonewille: ds K.E. Schonewille, Dorpsstraat 27, 4181BM Waardenburg.
dsschonewille@hervormdwaardenburgneerijnen.nl