Beroepingswerk

dinsdag 23 november 2021 Algemeen

Wij zijn bijzonder dankbaar dat we een beroep hebben mogen uitbrengen op ds. R.F. de Wit. Zoals het gaat in deze tijd heeft dominee De Wit inmiddels ook nog een ander beroep ontvangen.
Wij zien uit naar zondagochtend 28 november waarin dominee De Wit zal voorgaan. De dienst in Stroe gaat dan niet door zodat we allemaal kunnen afstemmen op de dienst in Kootwijkerbroek. Na de dienst zal er een kort interview met hem zijn zodat we de gelegenheid hebben om hem nog wat beter te leren kennen.
Donderdag 2 december gaan we nader kennismaken. Naast een rondje Stroe-Kootwijk-Kootwijkerbroek en bezoek aan de pastorie staan er ontmoetingen op de planning met een kleine afvaardiging van de verenigingen, dominee Visser en zijn vrouw en de kerkenraad van wijk 2. We hopen op mooie open gesprekken.
Als wijk 2 zijn we al meer dan 2 jaar vacant in deze roerige tijd. We zien er erg naar uit dat we een nieuwe herder en leraar mogen verwelkomen. Wilt u deze ontmoetingen en dit beroep meenemen in uw gebed? Daarnaast kunnen jullie ook meeleven met de dominee en zijn gezin door het sturen van een kaart of mail naar: Lange Haeg 120, 3853 EJ Ermelo (predikant.kc@hervormd-ermelo.nl)