Beroepingswerk

dinsdag 16 november 2021 Algemeen

Wij zijn bijzonder dankbaar dat we een beroep mogen uitbrengen op dominee R.F. de Wit, predikant in Ermelo (wijkgemeente Kerkelijk Centrum).
Ds. R.F. de Wit, geboren in 1970,  is opgegroeid in Zeist en is eerder predikant geweest in Sint Pancras en Vriezenveen. Ze hebben 2 zonen, die het echtpaar geadopteerd heeft vanuit Zuid-Afrika. Dominee de Wit is geen onbekende voor ons want afgelopen zomer, op 22 augustus, is hij voorgegaan in de ochtenddienst in Kootwijkerbroek. Door vele gemeenteleden is hij voorgedragen aan de beroepingscommissie.
Als beroepingscommissie mogen we vrijdag 19 november het beroep wegbrengen.
Wij zien uit naar zondagochtend 28 november waarin ds. De Wit voor mag gaan in onze kerk in Kootwijkerbroek. Op D.V. donderdag 2 december zal de verdere ontmoeting plaats vinden met onze gemeente.
Wilt u de ontmoetingen en dit beroep meenemen in uw gebed? Meeleven kan ook door een kaart, mail of brief te sturen naar:
Ds. R.F. de Wit, Lange Haeg 120, 3853 EJ Ermelo.
predikant.kc@hervormd-ermelo.nl