Beroep op ds. Schonewille uitgesteld

dinsdag 17 maart 2020 Algemeen

Gisteren is er in een extra vergadering van Algemene Kerkenraad, samen met een afvaardiging van de beroepingscommissie en in goed overleg met ds. Schonewille besloten om het beroep naar onze gemeente voorlopig even uit te stellen. Daarmee vervalt ook de dienst van zondagmorgen en de ontmoeting op dinsdag 24 maart. Ds. Visser zal daarom zondagmorgen voorgaan.

Van beide kanten hadden we graag gezien, dat het beroep deze week zou zijn ingegaan. Omdat het momenteel niet mogelijk is om als gemeente en predikant goed met elkaar in contact te komen, is het beter om hiervoor een latere periode te gebruiken. Het is voor ons allemaal een teleurstelling, maar het blijft ons vaste voornemen om ds. Schonewille te beroepen. Ds. Schonewille wil het beroep naar onze gemeente ook heel serieus in overweging nemen. Daarom ziet hij er zo naar uit om ons nader te ontmoeten. Laten we dit ook meenemen in onze gebeden.