Bericht van de beroepingscommissie

dinsdag 30 juni 2020 Algemeen

We zien terug op een goede dienst afgelopen zondag 21 juni. In de preek uit Haggai 2 leren we van een duidelijke bemoediging ‘wees sterk’ en ‘werk door’ om uit liefde aan God door te bouwen om dienstbaar te zijn aan God. Na de dienst kregen we openhartige antwoorden van ds. Schonewille op de ingezonden vragen, zodat we een goed beeld krijgen van hem.
Wanneer u/jij dit leest hebben afvaardigingen van de verschillende verenigingen en commissies kennis kunnen maken met ds. Schonewille.
Wat zal het een moeilijke beslissing zijn voor de ds. Schonewille in deze bijzondere tijd en wat willen wij graag dat hij ‘onze’ predikant wordt. Wilt u/jij ds. Schonewille en zijn gezin meenemen in het gebed?  Ds. Schonewille zal uiterlijk D.V. donderdag 9 juli zijn beslissing bekend moeten maken. U kunt uw/jouw medeleven ook laten blijken via mail of post aan ds. Schonewille.
Ds. K.E. Schonewille
4181BM Waardenburg