Bedankt voor beroep

dinsdag 27 oktober 2020 Algemeen

Helaas heeft dominee Bergshoeff zijn beroep naar onze gemeente niet aangenomen. Hij geeft aan de overwegingen afgewogen te hebben voor het aangezicht van God, maar kreeg niet de vrijmoedigheid om naar onze gemeente te gaan. Dominee Bergshoeff kijkt met veel dankbaarheid terug op de ontmoetingen en was onder de indruk van het meeleven uit de gemeente. Als gemeenteleden mogen we dankbaar zijn voor de Scherpenzelers die hierbij hun herder en leraar mogen behouden tot versterking van de gemeente.
Uiteraard is dit een teleurstelling voor ons maar we mogen erop vertrouwen dat de Heere op zijn tijd en wijze ons een herder en leraar op ons pad brengt die onze gemeente mag versterken.
We willen jullie allen vragen om te bidden voor dominee Bergshoeff dat hij rust mag vinden op zijn beslissing. Daarnaast willen we jullie vragen om ook biddend  om de betrokkenen van het beroepingswerk te staan.